Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 23, 2019

Veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden gästas av Emma Igelström. Emma är mest känd för sina fantastiska framgångar inom simning.

Något många inte vet är samtidigt att när Emma Igelström befann sig på toppen av sin karriär som elitsimmare led hon av bulimi och ätstörningar.

I avsnittet berättar Emma om...


Feb 16, 2019

För många är idag förhållandet till mat väldigt komplicerat. I vissa fall går det så långt att individen drabbas av någon form av ätstörning. Just ätstörningar är det viktiga temat på veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden.

Ätstörningar innebär att individen har svårigheter att fungera normalt i sin...


Feb 9, 2019

Temat på veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden är kolhydrater. Kolhydrater är en grupp näringsämnen som innefattar socker, mjölksocker, fruktsocker, stärkelse och kostfibrer. En gemensam egenskap hos kolhydrater, med undantag för vissa kostfibrer, är att de utgör förhållandevis lättillgänglig energi och...


Feb 2, 2019

Temat på veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden är kosttillskott. Vad är egentligen kosttillskott? Vem är i behov av kosttillskott? Kan det vara farligt med kosttillskott? Detta är några frågor tjejerna besvarar.

Vidare diskuteras några specifika tillskott som är värda att prata om samt tjejernas syn på...