Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 31, 2019

Elitidrott och fitness innebär ofta att man prioriterar prestation eller kortsiktiga mål före långsiktig hälsa. I veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden diskuteras skillnad i kosthållning för den som vill satsa på att prestera i sin idrott eller tävla i fitness jämfört med den som vill lägga främsta...


Aug 24, 2019

I veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden diskuteras olika dieter såsom LCHF, Paleo, 5:2-dieten och periodisk fasta. Både fördelar och nackdelar avhandlas samt egna tankar och reflektioner kring dessa dieter.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts (iTunes) – lämna gärna en...


Aug 17, 2019

Hetsätning innebär att man äter på ett sådant sätt att man förlorar kontrollen över hur fort eller hur mycket man äter. För att kallas för hetsätning måste det förekomma att man förlorar kontrollen över ätandet.

Just detta är diskuteras i veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden. Vad finns det för...


Aug 10, 2019

I veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden diskuteras de viktigaste nycklarna för att komma igång efter sommaren och nå sina mål. Även vad som ger långsiktigt hållbara resultat och må bra på vägen. 

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts (iTunes) – lämna gärna en...


Aug 3, 2019

I veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden besvaras ytterligare en rad lyssnarfrågor. I avsnittet avhandlas bland annat kost vid PCOS, kollagen som tillskott, arsenik och kanel.