Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 29, 2019

I veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden besvaras lyssnarfrågor. Områden som diskuteras är bland annat gluten och laktos, hur man ska tänka om man har hamnat på en platå samt skillnaden mellan olika slags protein.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts (iTunes) -...


Jun 22, 2019

I veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden diskuteras ett ämne lyssnare har önskat, ohälsohets. Många upplever idag att de blir ifrågasatta när de gör hälsosamma val såsom att träna regelbundet och avstå från fika eller alkohol.

Detta problem belyser tjejerna kombinerat med tips på hur man kan bemöta kritik...


Jun 15, 2019

Veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden har fokus på kost och livsstil vid IBS. Tjejerna tar upp vad som egentligen är viktigast att tänka på, både kring kost och livsstil.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts (iTunes) - lämna gärna en recension. Då blir podden mer...


Jun 8, 2019

Sommaren är på intågande vilket för många innebär allt mer festligheter, många restaurangbesök, bufféer och resor. Det är en period det kan bli svårare att bibehålla hälsosamma rutiner.

Men det går att ha bra matvanor även under sommarhalvåret, det gäller bara att tänka till. I veckans avsnitt av


Jun 1, 2019

I veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden diskuteras olika faktorer som påverkar våra matval. Många upplever att de vet precis hur de ska äta för att må bra, ändå gör de det inte. I detta fall är lösningen att hitta grundorsaken bakom.

I detta avsnitt får du med dig både tankesätt och metoder för att...